• Emil Janitzek

  Emil Janitzek

  Emil Janitzek började i slutet av 90-talet med sina första hemsidor i HTML, helt skapade med tabeller och snurrande döskallar. Han växte snabbt och insåg tidigt fördelarna och nyttan med Internet och utvecklade sin kunskap inom HTML och CSS och Emil var bland de första som började med tabell-fria hemsidor. Han gick snart över till att börja programmera dynamiska hemsidor i ASP och insåg värdet av att låta besökaren vara en del av innehållet och gjorde gästböcker, forum och communites. Nu utvecklar Emil Janitzek hemsidor enligt w3c standarden och lägger stor vikt vid att utveckla användarvänliga hemsidor. Andra kärnområden för Emil Janitzek är sökmotoroptimering, wordpress, jQuery och c# ASP.NET.

  Emil startade sin enskilda firma och gjorde då även konsultjobb inom användarvänlighet, Emil Janitzek inser värdet med ett gränssnitt som är enkelt att använda och har även gjort grafisk design åt sina kunder.

  Nyckel till framgång på webben är att synas, och att en bra domän är viktigt för detta insåg Emil tidigt och han äger därför ett 50-tal domäner med olika inriktningar som väntar på att bli utvecklade till nästa stora hit.

  Utöver programmering har Emil Janitzek ett stort intresse för fotografering och Emil har även ett eget studiokitt för fotografering med blixtar och studiobakgrund.

  Emil Janitzeks avtryck på webben

   
« Tillbaka till hela släktträdet
 
Vill du få kontakt med Emil Janitzek? Börja först med att skicka ett e-postmeddelande, vid brådskande kontakt finns telefonnummer på hitta/eniro.